Om

Vi heter Mats och Jonna och startade vårt företag 2020. När pandemin kom, så kom även möjligheterna. Det är ett gammalt talesätt, kriser får med sig möjligheter.

Planerna på att starta en byggfirma har varit länge tilltalande. Pandemin skjutsade oss fram ännu mer i dessa tankar, efter att vi båda blev arbetslösa. Det kanske är ovanligt att starta ett företag när det är oroliga tider men vi såg en potential. Bland våra bekanta spreds en känsla att renovera mera hemma. Grunden till detta måste ha varit att de befann sig hemma så mycket att de började uppmärksamma mer och mer saker som behövde (eller villhövde) göras.

Det är här vår resa börjar och idag, nästan ett år senare är vi stolta över tillväxten i bolaget. Vi har anställda, vi har ett företag som rullar på och vi är lyckliga.

Vi erbjuder alla typer av byggtjänster inom området Bålsta och närliggande kommuner. Vi har varit verksamma i branschen i mer än 25 år och därför kan vi påstå att vi har det som krävs för att ge er de absolut bästa resultaten.

Ta dig en titt runt vår hemsida och undrar du något, hör gärna av dig.

Mats och Jonna redo att sälja tjänster